Notícies

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES


El Comitè Óscar Romero de Tarragona i Reus celebra la canonització de l’arquebisbe salvadorencenviar a un amigoLa parròquia de Sant Josep Obrer de Torreforta va acollir el passat dia 29 de novembre un acte amb motiu de la canonització de Mons. Óscar Romero.

Davant un nombrós grup de persones, majoritàriament dels barris de ponent de Tarragona, es va projectar el documental «Monsenyor Romero. Un misterio de Dios» que resumeix la vida del sant salvadorenc. A continuació, Fernando Bermúdez López, membre del Comité Óscar Romero de Múrcia, va parlar sobre els trets més característics que defineixen la vida i obra de Mons. Romero i com podria ser la translació del seu missatge als nostres dies. L’acte va prosseguir amb un animat diàleg i el sopar.

Bermúdez, que fou missioner molts anys a Guatemala, és autor d’una dotzena de llibres, entre d’altres títols: «Cristo muere y resucita en Guatemala»,  «El canto del Quetzal» o «El grito de los refugiados». És membre de Amnistia Internacional, de Justícia i Pau i de Comunidades cristianas de base. Col·labora habitualment amb articles a La Opinión de Múrcia.

Properament se celebrarà una missa presidida pel Sr. Arquebisbe.

 

Font: Comitè Óscar Romero de Tarragona i Reus