Agències i premsa

NOTÍCIES DIOCESANES AGÈNCIES I PREMSA CULTURA I ESPECTACLES
Cercador de notícies
S'han trobat 16 registres.
Pàgines: [1]
AGENCIES DE NOTICIES

AGENCIA FIDES
L´Agència Fides és un servei de notícies i d´informacions diverses de caràcter eminentment missioner patrocinada per la Santa Seu a través de la Congregació per a la Propagació de la Fe. Les seves informacions poden consultar-se en els idiomes italià, espanyol, anglès, francès, portuguès, alemany, xinès i àrab.

AGENCIA CRISTIANA DE NOTÍCIES FLAMA
L’Agència Flama és una agència de notícies cristiana i catalana que es dedica a transmetre notícies cristianes de tot el món.

ACI Digital
ACI Premsa va sorgir per proporcionar informació sobre l’actuació de l´Església en el món amb la finalitat de difondre l´Evangeli de la vida, el magisteri i les diferents activitats que realitza a favor de l´evangelització i de la construcció d´una societat justa i reconciliada. Les seves informacions s´emeten en espanyol i portuguès i en anglès a través de CNA

ZENIT
ZENIT és una agència d´informació internacional que té com a objectiu informar sobre el "món vist des de Roma", és a dir, observant l´actualitat a través del missatge del Papa i de la Santa Seu, informar sobre els grans esdeveniments de l´Església en el món, els temes, els debats i els esdeveniments que interessen especialment als cristians dels cinc continents. Activa des de 1997, ZENIT publica ara els seus serveis informatius en set idiomes: per ordre d´aparició espanyol, anglès, francès, alemany, portuguès, italià i àrab.

SIC

El SIC (Servei d´Informació de l´Església Catòlica a Espanya), és una agència de notícies i col·laboracions referides a l´Església a Espanya, creada el novembre de 1991 per l’Episcopat espanyol i dependent de la Comissió Episcopal de Mitjans de Comunicació (CEMCS) de la Conferència Episcopal Espanyola. Les seves informacions sempre han estat desproveïdes d´un caràcter oficial, malgrat que la seva vinculació a la CEMCS li atorgui una certa dimensió institucional i de seriositat informativa.

OBRES MISSIONALS PONTIFÍCIES
Les Obres Missional Pontifícies són una institució de l´Església universal i de cada Església particular, sorgides amb l´objectiu de donar suport a l´activitat missionera de l´Església en les regions no cristianes. El Servei Missioner de Notícies ens posa a l’abast l’actualitat missionera mundial.

PREMSA CATÒLICA

L´OSSERVATORE ROMANO (VATICÀ)
Fidel als seus orígens (el primer número va aparèixer l´1 de juliol de 1861) L´Osservatore Romano ha continuat la seva tasca al servei de la Veritat. Amb passió i sense temor a ser veu que canta fora del cor, ha documentat la història de pobles i nacions. I sobretot ha prosseguit el seu servei privilegiat per a la difusió del Magisteri del Successor de Pere. Té una edició diària en Anglès, Italià, Francès, Alemany i Portuguès, així com una altra setmanal en les referides llengües i, a més, en Espanyol i en Polonès.

REVISTA ECCLESIA
Ecclesia, patrocinada per la Conferencia Episcopal Espanyola, és una revista setmanal d´informació sobre la vida de l´Església catòlica en els seus més diversos aspectes.

VIDA NUEVA
Vida Nueva és un setmanari religiós que pretén ser una veu compromesa dins l´Església. Té vocació universal i mirada a allò que és particular, oferint una paraula oportuna, veraç, professional, conciliadora i sempre encoratjadora. Després de més de 50 anys de trajectòria, Vida Nueva continua al peu del canó de la informació religiosa d´Espanya i del món amb rigor, amb objectivitat; oferint la informació, l´anàlisi, la valoració, l´enfoc, el punt de vista.

CATALUNYA CRISTIANA
Catalunya Cristiana avui continua sent fidel al seu esperit fundacional: ser un mitjà de comunicació on es reflecteixi l´actualitat de l´Església, combinada amb l´opinió i la reflexió, i amb apartats de temàtiques concretes i complementàries. El seu camp d´acció és principalment el de les deu diòcesis catalanes, però porta notícies d´arreu del món. La realitat social, política i cultural apareix a les seves pàgines amb tota la seva importància.

FAMIGLIA CRISTIANA (Itàlia)
Famiglia Cristiana és una revista setmanal italiana. Va ser fundada el 1931, i actualment és propietat de Edizioni San Paolo, un grup editorial catòlic. És la revista setmanal més important a Itàlia.

AVVENIRE (Itàlia)
Avvenire va néixer el 4 de desembre de 1968, sota l’impuls del papa Pau VI, el qual preveient l’evolució dels temps, pensava en una eina cultural comuna per als catòlics d’Itàlia. Al llarg dels temps Avvenire sempre ha sabut mantenir aquest objectiu, en constant adaptació a les necessitats d´una societat canviant. Actualment és un referent mundial per a la premsa catòlica.

LA CROIX (França)
La Croix és un dels diaris més prestigiosos de França. D’adscripció catòlica es caracteritza per tractar tots els temes des d’una òptica creient. Els temes religiosos els tracta amb rigor i seriositat i són de consulta obligada per qui vulgui percebre el batec de l’Església.

CATALUNYARELIGIÓ.CAT
Portal d’informació i opinió sobre religió, amb molta incidència en l’actualitat. S’hi agreguen blocs d’opinió religiosa, notícies, agenda i recursos de formació i espiritualitat.

TOTA LA PREMSA DEL MÓN

PERIODISTA DIGITAL
Amb aquest enllaç es poden consultar la pràctica totalitat dels diaris, revistes i emissores d’Espanya i els mitjans de comunicació més importants del món.

MEDIA.CAT
Media.cat és una iniciativa del Grup de Periodistes Ramon Barnils que respon a uns dels seus objectius fundacionals: treballar en la difusió i la defensa d’un periodisme rigorós i un espai comunicatiu propi. Media.cat és l’Observatori crític dels mitjans de comunicació que operen en la nostra àrea idiomàtica. I vol analitzar tant els continguts com els formats o embolcalls amb què aquests són presentats.Media.cat s’adreça als professionals del periodisme, als estudiosos del sector comunicatiu i també a la ciutadania en general, interessada a disposar de veus crítiques amb els mass media.